Produse Decora Design

Accesorii textile

Fete de masa si naproane


Fete de masa si naproane – Orice masa festiva merita un ambient pe masura. Cu fetele de masa si naproanele Decora Design puteti crea atmosfera pe care v-o doriti atunci cand luati o masa in familie, ori aveti o ocazie speciala. De asemenea, hotelurile sau restaurantele pot beneficia de oferta noastra variata. Prin arta aranjarii mesei, clientii se vor simti rasfatati si incantati de bunul gust si rafinamentul alegerii dumneavoastra.

Detaliile fac diferenta! DecoraDesign.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de fete de masa, naproane, servete, huse de scaune, cuverturi simple sau cu aplicatii de dimensiuni speciale, de diferite culori – toate acestea pentru a aduce in casele dumneavoastra produse de calitate, ce va vor bucura in fiecare moment si vor face fiecare incapere mai primitoare.

Am adaugat o serie de materiale din piele ecologica, piele sintetica, piele falsa, vinilin, imitatie de piele, piele artificiala, oferind astfel alternativa ecologica la materialele traditionale de referinta.

Decoratiunile textile pot adauga un plus de stil si eleganta camerei, specialistii Decora Design acordand o mare atentie detaliilor. Frumusetea sta, deseori, in lucruri mici.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.