Tapet decorativ de lux

Decora Design are experienta necesara in efectuarea de transformari, cum ar fi alegerea unui model de tapet potrivit intregului concept de design interior. Portofoliul nostru cuprinde tapet lux, calitate garantata prin brand-uri de renume internationale.

Va oferim o varietate mare de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare. Tototdata oferim servicii complete de consultanta si proiectare, de consiliere in alegerea modelului potrivit de tapet si montaj.

Modele de tapet lux includ culori pastelate, culori calde, tapet texturat, modele sculptale, broderii generoase, tapet din hartie si o multitudine de modele de tapet versatile; in timp ce impremeurile variaza de la forme geometrice indraznete, tapet caramida, animal print, imprimeuri florale si pana la tot felul de printuri impresionante.

Daca doriti sa oferiti un design luxuriant, potrivit pentru dormitor, sufragerie, hol, bucatarie, living, birou sau orice alt proiect de amenajare de interior, veti reusi cu ajutorul unei colectii impresionante de tapet de lux.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana
pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra
cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Programeaza o vizita