Referinte

Rezidential


Amenajare ansambluri rezidentiale

Referinte Rezidential Horeca Corporate: Portofoliu variat – experienta ne recomanda si vorbeste de la sine.

Majoritatea clientilor nostri apeleaza la serviciile si produsele noastre pentru amenajarea apartamentelor sau a caselor, fie ca fac parte dintr-un complex rezidential nominalizat sau nu, fie pentru ca este vorba de amenajarea unui numar limitat de camere, ori a unei case cu mai multe niveluri.

Prin experienta profesionala dobandita in timp si atentia aparte acordata fiecaruia dintre clientii nostri, suntem unul din liderii de piata in domeniu.

Desi traim intr-o perioada de incercari pe plan economic, echipa Decora Design reuseste sa gaseasca solutiile optime pentru fiecare buget alocat unui proiect. Solicitarile clientilor sunt indeplinite, fapt caruia i se datoreaza si numarul in continua crestere a acestora.

Amenajare ansambluri rezidentiale: Complexitatea comenzilor constituie simultam o provocare, precum si o placere in a expune creativitatea Decora Design intr-o gama cat mai diversa de produse si servicii conexe.

In cei peste 15 ani de existenta pe piata din Romania, precum si pe cea internationala, am acumulat un portofoliu remarcabil de proiecte. Am decorat si amenajat spatii ale unor hoteluri, institutii de stat, ambasade, complexe rezidentiale si cladiri de birouri. Am avut si sustinem proiecte in Franta, Elvetia si in alte tari europene, operand atat pe piata Business to Business precum si pentru clienti din sectorul privat.

Va invitam sa vizualizati in continuare experienta acumulata din portofoliul nostru corporate, rezidential si horeca.