Colectii Decora Design


Simta Romania

Simta Romania – Perdele si draperii – Si-a inceput activitatea in 1949 la Torino prin promovarea tesaturilor produse de afacerea familiei. Datorita pasiunii de care au dat dovada, au reusit sa joace un rol semnificativ in lumea decoratiunilor interioare.

Rafinamentul si materialele de inalta calitate au condus la o dezvoltare puternica proiectand compania spre succes pe pietele internationale.

Compania se distinge printr-o gama variata si bogata, capabila sa satisfaca orice necesitate in domeniul decoratiunilor interioare. Colectiile nenumarate propun teme variind de la stilul clasic la cel modern, de la contemporan la high-tech.

Colaborarea dintre Decora Design si Simta a inceput in anul 2016 si dezvoltand o relatie longeviva bazata pe incredere si succes.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.