Produse Decora Design

Covoare

Reinventam, reevaluam si redefinim in mod constant portofoliul nostru de covoare, astfel incat oferim o gama ampla de tesaturi si materiale pentru covoare moderne, clasice, covoare din lana, covoare din vascoza, din piele, covoare pentru camera copiilor in diferite modele si dimensiuni. Rezultatul este vizibil: in mai mult de 60 de tari, covoarele sunt cele mai vandute din gama produselor pentru decoratiuni interioare.

Covoarele noastre sunt realizate in diferite dimensiuni precum pot fi si personalizate (Tailor-made), astfel incat poti alege sa iti creezi propriul design de covor. Cele mai vandute dimensiuni sunt: 140×200, 170×240, 200×300, 300×300 iar pentru cele custom made, termenul de livrare este de 3-4 luni.

Traditia reprezinta un cuvant cheie atunci cand vine vorba de covoare lucrate manual iar noi am ales sa colaboram cu unii dintre cei mai mari producatori de covoare lucrate manual, astfel incat, covoarele sunt realizate de catre maestri artizani din India, autorizati sa lucreze aceste produse, care si-au perfectionat abilitatile de-a lungul multor generatii. Codul de conduita al furnizorilor nostri abordeaza aspecte importate legate de drepturile omului la nivel international, astfel incat nu folosesc munca depusa de copii iar raportul venit/ munca este unul obiectiv si echitabil pentru artizani.

Realizate din bumbac, lana, iuta sau canepa, fir acrilic sau blana artificiala, vascoza, piele sau matase, covoarele pe care le puteti achizitiona de la noi pot fi alese astfel incat sa puna in valoare casa sau biroul dumneavoastra, totodata protejeaza pardoseala si sunt un bun izolator termic.

Modelele de covoare Decora Design (abstracte, geometrice, florale, ornamentale, rustice) sunt atent selectionate pentru a raspunde oricarui decor si pentru a va oferi diversitate coloristica. Culorile neutre pun in evidenta restul decoratiunilor din casa iar designerul Decora va poate da cele mai bune sfaturi pentru o imbinare armonioasa a tuturor elementelor din incapere.

In functie de viziune, covorul poate fi chiar elementul central al unei camere, dand o nota de inovatie si stil prin forma sau material, precum si prin culoare: culoarea mierii, caramel, cafe crem, maro, castaniu, rosu pamantiu, bujor rosu, rubin, gri echilibrat prin rosu, alb pur, gri corai, gri mineral, negru si alb, negru de gheata, culoarea otelului, cu aspect patinat, antracit argintiu, verde pin, ombre, albastru Delphi, cu accente irizate cosmice.

Decora Design a fost intotdeauna sinonim cu materiale de inalta calitate, combinate cu maiestrie de experienta si de un design distins. Oferim servicii complete pentru lumea fascinanta a tesaturilor si, datorita cunostiintelor aprofundate pe piata designului de interior, oferim produse competitive pentru toate categoriile de produse Decora Design.

CLASICE Thumbnails
MODERNE Thumbnails
COPII Thumbnails
LANA Thumbnails
PIELE Thumbnails
VASCOZA Thumbnails