Alte Colectii Decora Design


Zuber Romania

Istoria fabricii Zuber & Cie este destul de similară cu istoria tapetului din Europa. Bazat în Rixheim (Alsacia, Franța) încă din 1797, într-o fostă comandă a Cavalerilor Teutoni, fabrica Zuber imprimă în continuare diverse tipuri de tapet, tesatura și piele folosind tehnica tradițională de imprimare a lemnului.

Aceasta face ca ultima fabrică din lume să folosească această tehnică din secolul al XVIII-lea pentru producția sa. Fabrica a păstrat documentele în arhivă de la început (mai mult de 130000 de documente), precum și toate uneltele de producție (150000 de lemn, sculptate de muncitorii săi între 1797 și 1870). Principala putere a acestor arhive este amploarea lor, mai ales în prima jumătate a secolului al XIX-lea.

Zuber Romania produce, de asemenea, tesaturi, piele si vopsea.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.