Panouri Japoneze

Inspirate din sistemele de panouri mobile realizate din bambus si hartie ce compartimenteaza casele traditionale din Japonia, sistemul de panouri Japoneze este alegerea perfecta pentru acoperirea suprafetelor de dimensiuni mari.

Panourile japoneze, in voga in acest moment, sunt panouri verticale din material textil care se culiseaza pe un sistem de sine paralele, avand functionalitati multiple:

  1. separarea spatiilor ;
  2. acoperirea geamurilor de dimensiuni mari, sau chiar a vitrinelor;
  3. protectie impotriva privirilor indiscrete.

Sistemul de panouri japoneze este compus din 2 categorii de baza: galeria si panza.
Pentru a crea o linie rafinata a produsului, trebuie pastrat un raport echilibrat intre latimea unei lamele si inaltimea ei.

De regula, panourile japoneze sunt realizate din tesaturi naturale, precum matase, bumbac, bambus, in, dar si din voal transparent. In realizarea sistemelor, se pot combina diverse tesaturi pe fiecare panou. De exemplu, daca doriti sa oferiti o nota de mister si unicitate incaperii dumneavoastra, puteti opta pentru o combinatie de materiale groase cu tesaturi fine (in, bumbac, matase). Din experienta noastra, putem spune ca cele mai folosite materiale pentru panouri japoneze sunt inul, bumbacul, dar si materialele sintetice.

Oferta Decora Design

Impreuna cu specialistii nostri in amenajari interioare puteti sa obtineti un produs spectaculos, elegant si functional, daca vom face alegerile inspirate in ceea ce priveste culoarea, nivelul de transparenta si designul produsului.

Va asteptam in showroom-ul Decora Design din Piata Romana
unde puteti alege dintr-o multitudine de produse de calitate materialul dorit
pentru confectionarea panourilor japoneze.

Programeaza o vizita