Produse Decora Design

Galerii si sisteme de prindere

Panouri Japoneze

Panouri japoneze – Inspirate din sistemele de panouri mobile realizate din bambus si hartie ce compartimenteaza casele traditionale din Japonia, sistemul de panouri este alegerea perfecta pentru acoperirea suprafetelor de dimensiuni mari.

Sistemul este compus din 2 categorii de baza: galeria si panza. Un raport echilibrat intre latimea unei lamele si inaltimea ei este o modalitate sigura de a crea o linie rafinata a produsului. Putem obtine un produs spectaculos elegant si functional daca, in continuare, vom face alegerile inspirate in ceea ce priveste culoarea, nivelul de transparenta si designul produsului.

Panourile japoneze sunt in voga in acest moment, avand functionalitati multiple:

  1. separarea spatiilor din caminul dumneavoastra;
  2. acoperirea geamurilor de dimensiuni mari, sau chiar a vitrinelor;
  3. protectie impotriva privirilor indiscrete.

De regula, panourile japoneze sunt realizate din tesaturi naturale, precum matase, bumbac, bambus, in, dar si din voal transparent. In realizarea sistemelor, se pot combina diverse tesaturi pe fiecare panou. De exemplu, daca doriti sa oferiti o nota de mister si unicitate incaperii dumneavoastra, puteti opta pentru o combinatie de materiale groase cu tesaturi fine (in, bumbac, matase). Din experienta noastra, putem spune ca cele mai folosite materiale pentru panouri japoneze sunt inul, bumbacul, dar si materialele sintetice.

Din punct de vedere constructiv acestea sunt panouri verticale din material textil, ce se culiseaza pe un sistem de sine paralele. Decora Design va ofera posibilitatea de a va alege materialul din care sunt confectionate dintr-o multitudine de produse de calitate.