Servicii Decora Design


Intretinere si retusuri pentru perdele si draperii

La Decora Design puteti avea parte de servicii complete de intretinere si retusuri perdele si draperii. Vom obtine cele mai bune rezultate, iar tesaturile isi vor pastra dimensiunile si culorile, clientii nostri fiind feriti de orice efort. Toate acestea pentru ca scopul nostru este imbunatatirea si largirea continua a gamei de servicii oferite clientilor Decora Design.

Pentru a-si pastra mereu aspectul placut si a infrumuseta casa dumneavoastra ca in prima zi, perdelele si draperiile trebuie curatate cel putin de 2 ori pe an.

Echipa noastra se va ocupa de toate etapele necesare:

– deplasarea si ridicarea de la domiciliul dumneavoastra a perdelelor si draperiilor;

– livrarea lor catre o companie partenera specializata in servicii de intretinere si curatatorie, astfel incat curatarea fibrelor sa fie delicata si in profunzime;

– reinstalarea lor pe pozitiile initiale, dupa ce in prealabil s-au facut toate verificarile asupra starii initiale (verificarea lungimilor, latimilor si a agrafelor de prindere).

Perdelele si draperiile dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, improspatand incaperea. Perdelele si draperiile dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, improspatand incaperea.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.