Produse Decora Design

Piele ecologica

Provocarea in schimbarea de stil, culoare si materiale inovative reprezinta o relatie constanta in viata Decora Design. Cautam in permanenta sa ne imbunatatim portofoliu de produse, sa preintampinam cerintele pietei, totodata promovand un mediu sanatos.

Am adaugat o serie de materiale din piele ecologica, piele sintetica, piele falsa, vinilin, imitatie de piele, piele artificiala, oferind astfel alternativa ecologica la materialele traditionale de referinta.

Colectia noua de piele ecologica prezinta o diversitatea coloristica, de la culori calde sau reci, culori pure sau crude, culorile rupte sau care ofera contrastul complementar, disponibile in finisaje lucioase, satinate sau mate, chiar si in nuante de argintiu, auriu sau bronz.

Armonia coloristica este completata de elemente contemporane precum si de eleganta unor linii clasice, incorporand desene sau modele atlas, pietre pretioase, aplicatii de catifea, Pegasus, elemente din zona de identitate industriala ca de exemplu elemente de Titan, Troll, sau efecte care mimeaza natura precum texturi de bambus sau motive florale in relief.

Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru orice suprafata aparte de amenajat iar portofoliul nostru de materiale este adaptat constant la nevoile de design atat pentru interior cat si pentru exterior, cuprinzand astfel materiale rezistente la UV, non-iritabile, fara substante periculoase pentru sanatate, precum si materiale rezistenete la apa si, in acelasi timp, ignifugate, avand rezistenta la peeling >100.000, >40.000 cicluri martindale.

Compozitie: poliester, poliamida, bumbac, acrylic, poliuretan.

Latime: 137 cm – 150 cm, Grosime: 1.0 mm ± 5% – 1.6 mm ± 5%, Greutate: 670 gm ±15 – 800 gm ±15.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.