Sine


Decora
Design va ofera o gama foarte larga de galerii, sine (dreapta, curbata, cu 2 sau 3 canele, asimetrica …), si alte sisteme de prindere, iar specialistii nostri in amenajare interioara va pot ajuta in a face alegerea potrivita.
Draperiile si perdelele sunt elementul final al unei amenajari interioare si definitiveaza stilul camerei respective. De aceea, atunci cand le alegeti, trebuie sa tineti cont de cateva elemente importante pentru ca incaperea sa fie exact asa cum ati visat! Insa, nu este suficient sa alegem perdele si draperii de calitate. Un element important, care trebuie sa fie de calitate, este sistemul de prindere (galerie, sina si alte sisteme de prindere). In functie de decorul si stilul camerei si de preferintele dumneavoastra, trebuie sa alegeti tipul de sistem de prindere pentru perdea si pentru draperie.

Daca doriti sa oferiti incaperii un aspect simplu, minimalist, atunci este recomandat sa alegeti sistemul de prindere de tip sina pentru a monta atat perdeaua, cat si draperia. Pasul urmator este alegerea corecta a sinei in functie de latimea, greutatea, tipul materialului, dar si a decorului incaperii.

Cu actionare manuala, cu snur  sau motorizata snur sau  sau tirages directs, sinele rezista in timp datorita materialelor de calitate precum lemn, otel si plastic. Comode, usor de montat si de intretinut, acestea se potrivesc oricarui spatiu (living, dormitor, birou si camere pentru copii).

Suspendarea perdelelor si draperiilor se poate face cu ajutorul sistemelor ascunse sau aparente :
– sisteme romane (ofera o atmosfera placuta, eleganta si de bun gust in orice incapere, indiferent de stilul adoptat)
– sisteme step by step (sistem modern de prindere perfect ascuns, se recomanda suprafetelor vitrate mari)
– sisteme balon (sunt recomandate incaperilor in stil clasic si romantic)

In cadrul proiectelor noastre de amenajare interioara, va recomandam sinele si galeriile de mai jos.

Pentru mai multe detalii,
specialistii Decora Design in amenajare interioara va stau la dispozitie in Showroom sau la telefon.

Programeaza o vizita