Colectii Decora Design


Sanderson Romania

Povestea Sansderson Romania incepe in anul 1860 in Londra, unde Arthur Sanderson a inceput sa importe diverse modele de tapet frantuzesc de lux, iar in anul 1881 acesta si-a contruit propria fabrica de tapet in Chiswick.

Trei dintre fiii sai s-au alaturat afacerii, care a fost redenumita Arthur Sanderson & Sons. Cand Arthur a decedat in anul 1882, afacerea de familie a continuat sa infloreasca, astfel ca in 1899, Sanderson a avut cel mai mare showroom pentru tapet din Londra, iar compania a inceput exportarea acestora catre coloniile britanice si in SUA.

Colaborarea dintre Decora Design si Sanderson Romania a inceput in anul 2014 si am dezvoltat o relatie longeviva bazata pe incredere si succes.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.