Produse Decora Design

Accesorii textile

Perne decorative


Perne decorative – Pernele decorative pe care le puteti gasi la Decora Design pot fi create astfel incat sa se asorteze cu intreaga incapere si sa completeze tapiteriile obiectelor de mobilier. Colorate, pufoase, cu modele diverse, ele va vor inveseli camera sau vor accentua eleganta oricarui spatiu interior.

Detaliile fac diferenta! DecoraDesign.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de fete de masa, naproane, servete, huse de scaune, cuverturi simple sau cu aplicatii de dimensiuni speciale, de diferite culori – toate acestea pentru a aduce in casele dumneavoastra produse de calitate, ce va vor bucura in fiecare moment si vor face fiecare incapere mai primitoare.

Am adaugat o serie de materiale din piele ecologica, piele sintetica, piele falsa, vinilin, imitatie de piele, piele artificiala, oferind astfel alternativa ecologica la materialele traditionale de referinta.

Decoratiunile textile pot adauga un plus de stil si eleganta camerei, specialistii Decora Design acordand o mare atentie detaliilor. Frumusetea sta, deseori, in lucruri mici. Decoratiunile textile pot adauga un plus de stil si eleganta camerei, specialistii Decora Design acordand o mare atentie detaliilor. Frumusetea sta, deseori, in lucruri mici.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.