Colectii Decora Design


Houlès Romania

Houlès a fost fondata in 1928, de catre Felix si fiul sau, Andre Houles, care au infiintat compania in inima Parisului, in zona Faubourg Saint-Antoine, districtul traditional pentru tapiterii, designeri de interior si arhitecti.

In anii ’30, Suzanne si Pierre Houles vor transforma aceasta afecere de familie frantuzeasca intr-o companie cu alura internationala, urmand sa o transfere copiilor lor.

Astazi, compania este administrata cu mare pasiune si entuziasm de catre presedintele sau, Philippe Houles, care a intrat in lumea decoratiunilor interioare de la o varsta frageda si acum este bine cunoscuta ca lider mondial.

Colaborarea dintre Decora Design si Houlès Romania a inceput in anul 2009 si dezvoltand o relatie longeviva bazata pe incredere si succes.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.