Serviciile Decora Design


Masuratori

La Decora Design, vrem ca totul sa se potriveasca perfect – cream echilibru intre simtul estetic si caracterul functional al produselor noastre. De aceea, etapa de masuratoare este foarte importanta in procesul de amenajare a unei incaperi, fiind in stransa legatura cu procesul continuu de consiliere.

Din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda catre compania noastra (pentru perdele, draperii), urmeaza o serie de activitati pentru personalizarea produselor alese, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra.

Efectuarea masuratorilor este obligatorie pentru realizarea ofertei de amenajare. La Decora Design, echipa de montatori va veni la dumneavoastra pe baza unei programari. Deplasarea la fata locului pentru vizionarea lucrarii si stabilirea pretului final se asigura contra cost, preferabil dupa vizita la showroom-ul companiei, de asemenea si contra cost realizam masuratori pentru clientii aflati in afara Bucurestiului, in functie de locatie. Recomandam ca masuratoarea sa aiba loc in momentul in care casa este finisata – pardoseala montata, tavan finisat, pentru ca rezultatele sa fie fara gres.

La masuratoare se iau in considerare dorintele ulterioare ale clientului, pentru a se preveni eventuale probleme. Ulterior, consilierul care se ocupa de comanda dumneavoastra va primi toate informatiile necesare pentru a va indruma spre alegerea potrivita.

Vom rezolva toate situatiile imprevizibile care ar putea aparea pe parcurs. Echipa de montatori Decora Design va sesiza si elimina eventuale dificultati in instalarea unui anumit sistem (dimensiunile prea mari ale ferestrelor, tavan denivelat etc.).

Observatii: Daca peretii sau tavanul unde se vor fixa accesoriile de prindere sunt din rigips, trebuie luata in calcul greutatea decoratiunilor ce vor fi instalate.