Produse Decora Design

Covoare

Covoare piele

Covoarele cusute manual din piele evoca o atmosfera calda cu un simt tactil natural. Efectele materialelor au fost gandite pentru a stabili un relief pronuntat iar culorile indraznete se potrivesc pentru completa stilul de amenajare pentru interioare de apartamente, case si chiar hoteluri.

Oferta de covoare Decora Design a fost selectionata atat pentru interioarele cele mai moderne, precum poate fi gandita si pentru a completa un design clasic. Modelele sunt destinate atat living-ului sau dormitorului, precum si unor sali de conferinte.

Covoarele din piele au fost create pentru a oferi un aspect elegant, fara varsta, oferind un joc vizual in jurul formelor dreptunghiulare care se potrivesc impreuna ca un puzzle.

Produsele noastre au fost intotdeauna selectionate pentru materiale de inalta calitate, astfel incat colectia de covoare din piele protejeaza pardoseala, izoleaza termic si atenueaza zgomotele.

Oferim servicii de consultanta pentru alegerea unuia sau a mai multor elemente de design de interior si va invitam la showroom, situat pe strada Visarion, la numarul 4, Sector 1, Bucuresti.