Modele noi in colectia de covoare la Decora Design

By 22/06/2018blog
n-ligne-pure-adore-dubai-207-001-920-online-tapijten-638-2558-6

Modele noi in colectia de covoare la Decora Design

Covoarele de la Decora Design infrumuseteaza camerele, protejeaza termic si pot fi petele de culoare dintr-o incapere. Culorile neutre pun in evidenta restul decoratiunilor din casa dumneavoastra. De bumbac, fir acrilic sau impletituri, discrete sau cu modele diverse, covoarele pe care le puteti lua de la noi pot fi alese astfel incat sa puna in valoare casa ori biroul dumneavoastra, totodata reprezentand un bun izolator termic.

Modele noi in colectia de covoare la Decora Design: Reinventam, reevaluam si redefinim in mod constant portofoliul nostru de covoare, astfel incat oferim o gama ampla de tesaturi si materiale pentru covoare moderne, clasice, covoare din lana, covoare din vascoza, din piele, dar și covoare pentru camera copiilor in diferite modele si dimensiuni.

Modele noi in colectia de covoare la Decora Design: La Decora Design oferim o gama ampla de tesaturi si materiale pentru covoare moderne, clasice, covoare din lana, covoare din vascoza, din piele, dar și covoare pentru camera copiilor in diferite modele si dimensiuni.

Zeci de modele noi au fost adaugate recent in colectia noastra, pe care va invitam sa o descoperiti in intregime aici.

Va asteptam cu mai multe modele pe site-ul Decora Design sau in showroom-ul nostru din Piatra Romana.

house
covor kaki
covor mov