Tesaturi de poveste in showroom-ul Decora Design

By 21/06/2018blog
camera

Decora Design are placerea de a prezenta noua colectie de tesaturi pentru perdele, draperii si tapiserii marca Thevenon - o premiera pe piata decoratiunilor textile din Romania. Disponibila intr-o bogata varietate de tesaturi (in, bumbac, jacquard, catifea, materiale brodate, etc.), colectia Thevenon se remarca nu doar prin calitatea superioara a materialelor, ci si prin creativitatea imprimeurilor.

Inspirate din natura si din basmele frantuzesti, fiecare tesatura Thevenon pare a spune o poveste. De la fluturi, ursuleti si pasari exotice, pana la serafimi sau scene inspirate din spatiul rural francez, imprimeurile Thevenon vor fi, cu siguranta, les pieces de resistance in orice casa. Cu o gama de culori impresionanta si o sporita atentie la detalii, noua colectie se adapteaza usor oricarui tip de amenajare, iar varietatea imprimeurilor asigura o buna incadrare a tesaturilor in orice incapere a casei - de la bucatarie, camera copiilor, pana la living si dormitor matrimonial.
Cu numai doua colectii pe an, echipa Thevenon reuseste sa surprinda momente din traditia franceza in imprimeuri moderne, motiv pentru care Thevenon este astazi unul dintre cele mai importante branduri din domeniul decoratiunilor interioare. Pentru prima data in Romania, tesaturile Thevenon pot fi achizitionate din showroom-ul Decora Design din Piata Romana - Str.Visarion, nr.4, sector 1, Bucuresti. Tot aici, acestea pot fi rapid confectionate in perdele, draperii, tapiserii sau lenjerii de pat, sub atenta supraveghere a consilierilor Decora Design.