Importanța accesoriilor decorative în amenajarea locuinței

By 23/03/2020blog

Necesitatea accesoriilor decorative

Așa cum precizează titlul articolului, astăzi este despre stilul interior, despre cum reușim să ne scoatem propria locuință din anonimat, despre culoare, imprimeuri unice, țesături prețioase, despre tot ce ne reprezintă, în mod particular, despre acele elemente speciale care fac dintr-o simplă casă… ACASĂ.

Astfel, pentru alegerea modelelor perfecte, este suficient să citiți această scurtă introducere în arta design-ului interior, să urmăriți platformele social media marca Decora Design și, mai apoi, să ne contactați prin orice metodă preferată.

Geometria spațiului, finisarea suprafețelor, lumina, nuanțele și pigmenții utilizați, poziționarea mobilierului, toate acestea definesc conceptul viitorului interior, iar pentru a completa amenajarea trebuie să utilizăm acele obiecte „cheie”, mai exact accesoriile și produsele destinate îmbunătățirii unui spațiu:

  • DRAPERIILE au fost, sunt și vor fi întotdeauna acel „must have” al fiecărei încăperi. Utilizate într-o manieră potrivită, ele pot transforma în totalitate aspectul ferestrelor. Mai mult, acestea nu sunt folosite doar cu rol decorativ, dar și cu cel funcțional, de exemplu ajută la izolația fonică, opacizare, oferind intimitate față de exterior, dar și la compartimentarea vizuală a spațiului. Designerii noștri propun accesorizarea draperiilor cu borduri, pentru a intensifica profilul luxuriant al locuințelor. Nu în ultimul rând, este esențial să ținem cont de stilul sau conceptul amenajării.

  • CIUCURII sunt accesoriile textile care pot fi utilizate fie împreună cu draperiile, fie pot fi plasate individual. La Decora Design există ciucuri pentru fiecare stil de amenajare, lucrați manual din materiale precum mătasea, inul, bumbacul sau viscoză. Detaliile fac diferența, tocmai de aceea propunem un artificiu rafinat, nobil, care poate completa perfect orice draperie, perdea sau pernă decorativă.

  • FEȚELE DE MASĂ pot, fără doar și poate, aduce un plus de stil și eleganță camerei. Cu ajutorul nostru, mesele festive “îmbrăcate” în haine din materiale premium, împreună cu șervetele, husele pentru scaune, dar și aplicațiile croite special pentru fiecare cumpărător, vor crea un ambient pe măsura așteptărilor. În plus, hotelurile sau restaurantele pot beneficia de oferta noastră variată prin contactarea specialiștilor Decora Design.

  • PERNELE DECORATIVE reprezintă una dintre opțiunile cele mai rapide și mai accesibile. Acestea oferă un confort suplimentar, iar pe de altă parte aduc un accent de culoare și textură, completând design-ul camerei respective. Din materiale diverse precum in, bumbac, satin sau mătase, cu ciucuri sau imprimeuri pastelate, vintage, toate pot fi găsite și achiziționate doar la Decora Design.

  • CUVERTURILE completează perfect celelalte elemente decorative regăsite, accentuând ideea unui spațiu somptuos. Fie că sunteți adepții stilului clasic sau devotați celui modern, calitatea produselor Decora Design vă vor convinge cu siguranță să utilizați produse de stilizare în funcție de nevoile și dorințele pe care le aveți. Cu noi, totul este mai simplu, motiv pentru care avem posibilitatea să ne adaptăm și să vă oferim produsul dorit indiferent de dimensiunile pieselor de mobilier!

Nu uitați că este esențial să utilizați aceste sfaturi într-o manieră personală.

În fond, lumea este despre inedit, autentic, original, vis și inovație!

 „Creează-ți propriul stil, fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.” – Anna Wintour

În concluzie, vă invităm să urmăriți paginile Decora Design, unde puteți observa și selecta modelele dorite, fiind ajutați atât telefonic, cât și prin intermediul conferințelor video de experți în domeniul artistic al proiectării și decorării spațiilor pe care le numim, cu bucurie și mândrie, acasă. Pentru detalii suplimentare, accesați rubrica CONTACT, unde aveți posibilitatea să discutați cu un consultant, primind cu căldură și înțelegere cele mai bune păreri.

Te-ar putea interesa: