Alte Colectii la Decora Design


Colectiile noastre de perdele, draperii, tapet si alte tesaturi pentru decoratiuni complete sunt impresionante, atat prin calitatea produselor precum si prin diversitatea pe care am reusit sa o construim prin trecerea timpului.

La Decora Design, gasesti in permanenta un registru impunator de modele exprimat totodata printr-o gama de culori extravaganta. In prezent, avem numerosi furnizori din intreaga Europa si astfel colectiile noastre de produse sunt mereu in trend. Cele mai noi colectii de perdele, draperii, tapet, jaluzele si, in general, tesaturi pentru diferite utilizari pot fi gasite la Decora Design.

Ne mandrim cu varietatea materialelor si paletelor cromatice regasite in gama noastra de produse. Cu peste 7000 de tesaturi pentru perdele, draperii si tapiserii, nenumarate texturi, culori si modele, Decora Design este locul in care cu siguranta vei gasi ceea ce cautai.

Alaturarea texturilor, culorilor si materialelor duce la crearea unor solutii de decorare si amenajare pline de inspiratie si originalitate.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

ZUBER
Christian Fischbacher (1)
G P & J Baker
DEDAR MILANO
STUDIOART
PIERRE FREY
ÉLITIS
RUBELLI