Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele copii

Perdele copii – La Decora Design aducem modele pe care cei mici vor sa le vada zi de zi. Avem colectii intregi de tesaturi ilustrand personaje din desene animate, culori vii, imprimeuri creative si materiale pe placul parintilor.

Lasa-i imaginatia celui mic sa zboare intr-o lume a povestilor prin imprimeuri cu personajele pe care le admira atat de mult. Fa-i o camera relaxanta sau energizeaza-l cu perdele si draperii cu buline, cu modele vii, care sa il inveseleasca de fiecare data cand le priveste.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti perdele pentru copii este gradul de luminozitate al materialului, deoarece in camerele puternic luminate sunt recomandate materialele mai groase sau dublate, mai ales daca aveti copii mici care trebuie sa doarma in timpul zilei. Aceleasi textile sunt si pe placul adolescentilor care, de cele mai multe ori, doresc sa creeze o atmosfera intima si misterioasa in camerele lor.

Cu totii vrem sa ii vedem fericiti pe cei mici – bucuriile lor sunt si ale noastre. De aceea, o astfel de surpriza ar putea fi exact ce ar avea nevoie. Puteti vedea o parte dintre colectiile noastre dedicate celor mici mai jos, ori va invitam la sediul nostru pentru mai multe variante de perdele, draperii si tapet pentru copii.