Alte Colectii Decora Design


Rubelli Romania

Compania istorică din Veneția fondata in 1858, Rubelli creează, produce și vinde produse de mobilier, în special țesături, atât pentru uz rezidențial, cât și pentru uz contractual. Portofoliul de mărci include, alături de Rubelli Venezia și Rubelli Casa, și mărcile de proprietate Donghia și Dominique Kieffer de Rubelli, precum și licența Rubenli de la Armani Casa Exclusive Textiles. Rubelli este capabil să monitorizeze toate fazele procesului de producție datorită departamentului său de design, unde lucrează designeri cu abilități tehnice, artistice și istorice, precum și propriei moară din Como, care produce peste o jumătate de milion de metri de țesătură pe an.

Compania deține, de asemenea, o arhivă istorică cuprinzătoare care deține peste 7000 de documente textile, o sursă prețioasă de inspirație pentru colecții noi și pentru proiecte speciale. Rubelli Romania are o prezență în Veneția, Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova și Dubai și în douăsprezece orașe ale SUA cu showroom-uri proprii și, prin intermediul unei rețele extinse de distribuție, în peste optzeci de țări. Având legături cu lumea culturii și a artelor încă de la început, Rubelli susține muzee și designeri tineri, organizează expoziții și promovează periodic evenimente în Italia și în alte părți.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.