Colectii Decora Design


Zimmer and Rohde Romania

Zimmer and Rohde Romania este o companie cu traditie din Germania ce produce tesaturi, lenjerie de pat si aplicatii pentru mobilier din fibre naturale si artificiale. Colaborarea indelungata dintre Decora Design si Zimmer + Rohde, ne ofera posibilitatea de a diversifica oferta pentru clientii nostri cu produse de calitate, mereu la moda.

La Decora Design, gasesti in permanenta un registru impunator de modele exprimat totodata printr-o gama de culori extravaganta. In prezent, avem numerosi furnizori din intreaga Europa si astfel colectiile noastre de produse sunt mereu in trend. Cele mai noi colectii de perdele, draperii, tapet, jaluzele si, in general, tesaturi pentru diferite utilizari pot fi gasite la Decora Design.

Colectiile noastre de perdele, draperii, tapet si alte tesaturi pentru decoratiuni complete sunt impresionante, atat prin calitatea produselor precum si prin diversitatea pe care am reusit sa o construim prin trecerea timpului. New York, Paris, Milano, Londra, Dubai, Hong Kong si Romania, prin Decora Design, se bucura de calitatea indiscutabila a tesaturilor Zimmer + Rohde. Fondata in 1899, traditia si experienta companiei germane garanteaza calitatea si diversitatea produselor.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Puteti vizualiza toate modelele Zimmer and Rohde Romania existente urmarind acest link.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.