Alte Colectii Decora Design


La Maison Pierre Frey Romania

Pierre Frey, fondat în 1935 la Paris, Franța, proiectează, creează și produce țesături și tapeturi în cea mai pură tradiție franceză. Colectia bogata a companiei nu mai putin de 7.000 de articole include nu numai desenele Pierre Frey, ci si colectii de la celelalte trei marci de prestigiu ale companiei: Braquenie, Fadini Borghi si Boussac.

Pierre Frey este probabil cel mai cunoscut pentru imprimeurile aventuroase cu inspirație atât de diversă, cum ar fi China imperială, Franța secolului al XVIII-lea și Africa contemporană. Dar, în plus față de amestecul său de imprimări eclectice și țesături, La Maison Pierre Frey Romania este, de asemenea, aventuros în ceea ce privește explorarea utilizării fibrelor moderne cu calitățile fără îngrijire așteptate pentru casele de astăzi.

La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.