Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Plafoniere

Plafoniere – clasice sau moderne, de diferite dimensiuni ofera o lumina calda, care evidentiaza intregul design al incaperii. Ele sunt recomandate pentru incaperi cu inaltimi medii si mici si cu suprafete medii.

Plafonierele asigura lumina in toata camera si, totodata, reprezinta un accesoriu cu stil. Modele clasice sau creatii ale unor designeri renumiti, cu design deosebit, la Decora Design gasiti corpuri de iluminat potrivite oricarui spatiu si stil, dar mai ales, nevoilor dumneavoastra de iluminare.

Pe langa modelele standard, clasice, veti admira modele create de designeri renumiti, importate din tari precum Spania, Italia, Belgia si chiar America.

Fie ca sunt plafoniere pentru living, dormitor, birou sau hol, acestea contribuie la o atmosfera placuta si pot fi detaliul care face diferenta.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de candelabre de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.  Designerul Decora Design va va ajuta in alegerea plafonierelor potrivite sitului casei dumneavoastra, astfel incat acestea sa se integreze perfect.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.