Alte Colectii Decora Design


Christian Fischbacher Romania

Timp de două secole, Christian Fischbacher a fost în centrul industriei textile. Sunt o companie de familie cu sediul în St. Gallen Elveția, un centru pentru industria textilă din secolul al XIII-lea. Produsele sunt create cu mare atenție la detalii, o pasiune adâncă înrădăcinată pentru materiale de calitate și o continuă forță de inovare creativă. Christian Fischbacher Romania produce perdele, draperii, covoare și accesorii de casă realizate pentru interioare de lux cu personalitate.

În zilele noastre, este neobișnuit ca o companie să insiste asupra celor mai înalte standarde de producție pentru toate produsele sale, dar la Christian Fischbacher, aceasta este o certitudine. În căutarea neîncetată a calității, au colaborat cu succes cu partenerii și furnizorii acestora, în unele cazuri de peste 100 de ani.

În timp ce se mandresc cu rădăcinile elvețiene, sunt o companie globală, cu birouri în Germania, Japonia, Franța, Olanda și Italia. Produsele acestora sunt inspirate de implicarea strânsă în aceste țări și de interesul față de tendințele culturale. Inovația și dezvoltarea continuă, combinate cu tradiția și know-how-ul care au trecut de-a lungul secolelor, reprezintă cheia succesului.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.