Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Lampi

Iluminatul poate transforma casa in locul ideal pentru relaxare – fie ca este vorba de lectura, lenevitul pe canapea sau vizionatul la TV. De aceea, Decora Design va pune la dispozitie numeroase moduri de a va lumina casa, cu stil si eleganta, fara a face risipa de energie.

Puteti alege dintr-o gama variata de lampi Decora Design – modele retro, moderne, futuriste, clasice. Pe care o preferati?

Fie ca sunt lampi pentru living, dormitor, birou sau hol, acestea contribuie la o atmosfera placuta si pot fi detaliul care face diferenta.

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Pe langa modelele standard, clasice, veti admira modele create de designeri renumiti, importate din tari precum Spania, Italia, Belgia si chiar America.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de lampi de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.  Designerul Decora Design va va ajuta in alegerea lampilor potrivite sitului casei dumneavoastra, astfel incat acestea sa se integreze perfect.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.