Despre Decora Design

Inca de la inceput, compania noastra a proiectat ideea de confort adaptata pe masura oricarui spatiu, definind notiunea de acasa ca fiind un loc unde fiecare dintre noi isi poate regasi echilibrul interior.

Fiecare spatiu pe care il decoram este caracterizat prin confort, relaxare, armonie, atribute condimentate cu stil si rafinament. Unicitatea personalitatii clientilor nostri se regaseste in armonia decorarii spatiului dorit.

Decora Design este o firma de design interior ce se adreseaza in egala masura persoanelor fizice, precum realizam si proiecte dedicate segmentului business. Realizam proiecte pentru decorarea (sau redecorarea) propriului camin, pentru pensiuni, restaurante si hoteluri, cladiri de birouri, etc. Totodata, colaboram cu arhitecti, designeri sau decoratori, cu tot segmentul de design adresat celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client, calitate si bineinteles functionalitate.

Avem in prezent numerosi parteneri care ajuta la extinderea gamei de produse si de servicii, dar si la abordarea unei clientele alese. Suntem condusi de angajamentul total fata de realizarea unui standard maxim de calitate in satisfacerea nevoilor dumneavoastra, intelegand ca aceasta este singura abordare care ne poate asigura un ritm sustinut de crestere si dezvoltare pe termen lung. Experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa afirmam ca serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel, garantand acest fapt prin calitatea lucrarilor executate.

Clientii si partenerii nostri au fost si vor fi ”elementul central” pe care se fundamenteaza sistemul de management. Cu mai bine de 4000 de proiecte realizate pana in prezent, care includ si misiuni gunernamentale in tari europene precum Franta, Elvetia, etc, Decora Design reprezinta un partener cheie in segmentul de piata al designului de interior si exterior.

Prin intermediul brand-ul nostru rideaux-hotels.com, ne dedicam expertiza noastra si o gama cuprinzatoare de produse si servicii personalizate, precum si o monitorizare completa pe tot parcursul proiectului.

Lucram cu tesaturi realizate de producatori si designeri din mai multe tari europene, in principal din Franta, Spania, Germania si Italia, care garanteaza produsele impotriva incendiilor, fiind certificate M1 -standardul pentru testarea produselor inflamabile.

In perioada 2003 – 2017, Decora Design a fost prezenta in mai multe locatii, avand magazine de perdele in diferite centre comerciale din Bucuresti precum: Mall Vitan, Plaza Romania, Jolie Ville, America House, Musette Business Park si din 2017 birouri in Piata Romana. Denumirea magazinelor a evoluat pe parcursul aniilor: Zorlu Linen, Moro Home Concept, Decora Design.

Istoric Compania Decora Design