Produse Decora Design

Rulouri si jaluzele

Gama Velux

Decora Design va ofera produsele companiei internationale Velux – cu peste 65 de ani de traditie si cu produse de inalta calitate.

Velux este unul din cele mai puternice branduri in domeniul materialelor de constructii si in industria renovarilor si modernizarii de imobile. Cu fabrici in peste 10 tari si companii care comercializeaza produsele acestora in peste 40 de tari, reusesc sa aiba standarde ridicate la fiecare comanda. Specializati in ferestre si accesorii pentru mansarda si acoperisuri, rulourile Velux sunt compatibile doar cu ferestrele de la acelasi producator.

Va punem la dispozitie o gama larga de rulouri decorative si parasolare, rulouri interioare si exterioare – gama Velux de jaluzele, rulouri, jaluzele verticale Velux – Velux blinds, Velux skylights. Decora Design aduce cele mai bune produse pentru dumneavoastra, iar fiecare produs este disponibil in zeci de culori si modele.

Sunt recomandate si combinatiile intre diferite tipuri de rulouri, astfel incat sa se gaseasca cea mai buna solutie pentru fiecare camera a locuintei dumneavoastra. Una dintre variante este utilizarea simultana a unui rulou plisat-opac si a unui rulou exterior parasolar. Specialistii Decora Design va pot sfatui cel mai bine, astfel incat sa gasiti cele mai potrivite solutii pentru toate ferestrele de mansarda, sau pentru cele de acoperis terasa.

Puteti crea cu ajutorul acestor rulouri o atmosfera intima prin lumina difuza ce strabate prin rulouri. Modalitatile de operare a rulourilor sunt inovative: produsele au fie operare manuala, electrica, ori solara. Apelati cu incredere la Decora Design pentru a gasi cele mai bune produse de la Velux.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.

Descopera intreaga gama de modele si culori disponibile pentru rulourile speciale pentru ferestre de mansarda

Rulouri Jaluzele (1)