Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Veioze

Clasic, romantic sau util, veiozele Decora Design pentru birouri sau noptiere, se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra. O veioza bine aleasa este obiectul potrivit la locul potrivit! Ea va fermeca prin designul deosebit si va oferi o lumina calda si o atmosfera discreta.

Pentru a da o nota suplimentara de eleganta si stil livingului, alegeti modele cu baza si bratul cromate sau din sticla. Abajurul poate fi din hartie, material textil, plastic sau sticla. Daca doriti ceva luxos, acesta poate fi din cristal.

Cereti sfatul specialistilor Decora Design in alegerea veiozei potrivite pentru noptiera dumneavoastra, iar cititul la lumina ei va fi o placere sublima!

Fiind printre primele lucruri pe care le observam intr-o camera, o alegere inspirata va armoniza intreg spatiul. Putand chiar deveni unul dintre cele mai admirate elemente dintr-o cameră.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de veioze de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.  Designerul Decora Design va va ajuta in alegerea suspensiilor potrivite sitului casei dumneavoastra, astfel incat acestea sa se integreze perfect.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.