Colectii Decora Design

Jab Anstoetz Romania

Jab Anstoetz Romania a fost fondata in anul 1946 fiind o afacere de familie. Astazi, compania de perdele si draperii este condusa de cea de-a treia generatie a familiei si dupa cum era de asteptat, au reusit sa dezvolte o experienta vasta in acest domeniu. JAB se afla de-a lungul anilor in topul celor mari companii din industria perdelelor si draperiilor.

JAB – O fuziune perfecta intre traditie, creativitate si stil.

Colectia de perdele si draperii JAB ANSTOETZ transmite o viziune eleganta asupra stilului de viata prin simpla alegere a materialelor de cea mai buna calitate. Perdelele si draperiile sunt disponibile printr-o varietate unica de design-uri, culori si materiale.

De asemenea si noi suntem in cautare de noi idei de design pentru perdele si draperii in vederea decorarii caselor si a birourilor, iar tesaturile JAB sunt create pentru a infrumuseta camerele si a aduce confort casei dumneavoastra. Jab creeaza perdele si draperii cu diverse particularitati care ofera o atmosfera unica camerelor. Acestea se pot adapta unor nenumarate stiluri de design interior pentru a satisface viziunea oricarei persoane.

Va invitam si pe dumneavoastra sa fiti mereu aproape de noile tendinte internationale prin produsele pe care le gasiti la Decora Design.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.