Produse Decora Design

Corpuri de iluminat


Aplice

Completati decorarea unei incaperi cu aplicele potrivite, asortate cu lustrele si plafonierele din aceeasi gama. Oferiti incaperii o atmosfera calda si un ambient placut, in plus, ele vor adauga un accent artistic, impresionant si de bun gust.

Stim ca este greu sa alegeti din sutele de modele de aplice de care dispunem, insa va vom consilia si va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru confortul de care aveti nevoie.

Pe langa modelele standard, clasice, veti admira modele create de designeri renumiti, importate din tari precum Spania, Italia, Belgia si chiar America.

Fie ca sunt aplice pentru living, dormitor, birou sau hol, acestea contribuie la o atmosfera placuta si pot fi detaliul care face diferenta.

Aplicele asigura lumina in camera si, totodata, reprezinta un accesoriu cu stil. Modele clasice sau creatii ale unor designeri renumiti, cu un design deosebit, la Decora Design gasiti corpuri de iluminat potrivite oricarui spatiu si stil, dar mai ales, nevoilor dumneavoastra de iluminare.

Designerul Decora Design va va ajuta in alegerea aplicelor potrivite sitului casei dumneavoastra, astfel incat acestea sa se integreze perfect.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.