Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele bucatarie

Perdele bucatarie – La Decora Design avem perdele pentru orice bucatarie. Mai mult decat atat, va oferim solutii diverse pentru decorarea ferestrelor in acest spatiu, indiferent de designul pe care l-ati adoptat in amenajarea sa.

Sistemele romane se pot dovedi a fi o solutie estetica si practica in bucatarii. La fel, rulourile sau pliseele pot acoperi geamurile dumneavoastra oferind, totodata, incaperii un aspect modern si interesant. Pentru un design de interior mai futurist, ori în cazul in care ferestrele sunt mai mari, putem alege si realiza variante la comanda din diferite materiale alaturi de designerul nostru.

Perdelele pentru bucatarie si draperiile pe care le puteti asorta pot fi puse pe bagheta telescopica, ori specialistii nostri le pot monta pe sine, astfel incat sa fie mai usor de curatat.

Solutiile pentru decorarea ferestrelor de bucatarie sunt din ce in ce mai multe, iar uneori, perdelele clasice sunt inlocuite de storuri romane, venetiene sau rulouri textile, in modele simple sau cu imprimeuri, usor de intretinut, care decoreaza foarte frumos fereastra.

La Decora Design gasim perdele pentru orice bucatarie. Mai mult decat atat, vom gasi solutii diverse pentru decorarea ferestrelor in acest spatiu, indiferent de designul pe care l-ati adoptat in amenajarea sa. De asemenea, puteti alege sistemele de prindere pe care le considerati usor si simplu de utilizat.