Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele si draperii clasice

Perdele clasice – Clasicul va fi mereu la moda! Alegeti modele clasice de perdele si draperii pentru a completa stilul de amenajare al unei incaperi si pentru a oferi eleganta si rafinament.

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Perdelele si draperiile innobileaza fiecare incapere. La noi puteti gasi perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de materiale, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

La Decora Design avem modele de perdele si draperii clasice, create de designeri si producatori renumiti, realizate din tesaturi delicate si chiar complexe. Detinem o colectie uimitoare de perdele si draperii, apartinand stilurilor: baroc, romantic, art deco sau eclectic, pentru interioare de apartamente, case, vile si chiar hoteluri.

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin alegerea unor perdele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor.

Va invitam la showroom-ul nostru pentru a descoperi fiecare tesatura din aceasta colectie.