Produse Decora Design

Tapet decorativ textil

Alege dintr-o varietate de modele de tapet textil cu motive florale sau modele geometrice, precum si dintr-o mare varietate de imagini realizate in interpretari contemporane.

Tapetul decorativ poate sa faca atat de multe schimbari in amenajarile interioare. Tapetul poate schimba o camera aparent goala intr-un spatiu locuit si indragit; poate sa creeze declaratii elegante si sa trasforme radical peretii interiori.

Pentru a crea spatii de locuit familiale si totodata vibrante, va oferim consultanta in alegerea modelului, astfel incat proiectul de design interior sa fie complet.

Portofoliul nostru de tapet textil cuprinde produse ecologice, tapet premium, tapet din in, tapet matase, tapet lana si multe alte optiuni pentru a conferi personalitate si eleganta interiorului tau.

In ziua de astazi, tapetul este din nou in tendintele de amenajare interioara, iar designerii recomanda frecvent acest element decorativ.

Poti schimba atmosfera unei incaperi cu ajutorul consilierilor nostri, utilizand tapetul textil pentru a completa decorul.

Va oferim o varietate de texturi, nuante, motive si stiluri de tapet potrivite pentru orice tendinta de amenajare. Tototdata oferim servicii complete de consultanta si proiectare, de consiliere in alegerea modelului potrivit de tapet si montaj.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Piata Romana pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design si pentru a alege modelul de tapet vinil/ lavabil dintr-o varietate de culori, modele si texturi.