Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

15 Ani de profesionalism

Din ce motive ar trebui sa ne alegeti pe noi? Pentru ca-i meritați pe cei mai buni din domeniu! Descoperiți avantajele Decora Design!

Despre noi...

Servicii de la A la Z

La noi găsiți toate serviciile de care veți avea nevoie. Consilierii, croitorii și montatori noștri vor transforma locuința dumneavoastră într-un cămin primitor și călduros.

Serviciile Decora Design...

Materialele Noastre

Mii de modele de țesături pentru decorarea ferestrelor, sisteme de prindere adaptate estetic și funcțional dorințelor dumneavoastră. Facem totul pentru a înfrumuseța orice spațiu, oricare fereastră.

Țesăturile Decora Design...

Produse Decora Design

Perdele si draperii

Gama economica 

     Gama economica de perdele si draperii face accesibila calitatea oricarei case. Astfel, va punem la dispozitie o gama variata de perdele si draperii la preturi accesibile, astfel incat sa va puteti amenaja incaperile cu bun gust si rafinament, fara a va depasi bugetul.

     Consilierii nostri va pot ajuta sa va gasiti varianta care sa aiba un raport bun calitate-pret. Mai mult, veti indragi din primul moment modelele si tesaturile pe care designerul nostru vi le va recomanda in raport cu un  buget restrans. 

 

Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele copii

     Perdele pentru copii de la Decora Design aduc modele pe care cei mici vor sa le vada zi de zi. Avem colectii intregi de tesaturi ilustrand personaje din desene animate, culori vii, imprimeuri creative si materiale pe placul parintilor.

     Lasa-i imaginatia celui mic sa zboare intr-o lume a povestilor prin imprimeuri cu personajele pe care le admira atat de mult. Fa-i o camera relaxanta sau energizeaza-l cu perdele si draperii cu buline, cu modele vii, care sa il inveseleasca de fiecare data cand le priveste. 

     Cu totii vrem sa ii vedem fericiti pe cei mici – bucuriile lor sunt si ale noastre. De aceea, o astfel de surpriza ar putea fi exact ce ar avea nevoie. Puteti vedea o parte dintre colectiile noastre dedicate celor mici mai jos, ori va invitam la sediul nostru pentru mai multe variante de perdele, draperii si tapet pentru copii. 

 

Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele lux

        O casa de vis, cele mai fine tesaturi, cele mai creative modalitati de decorare a ferestrelor. 

     Perdele din matase, draperii de catifea, texturi si tesaturi aduse de la cei mai mari producatori, dar si cusaturi manuale vor da incaperii dumneavoastra un aspect luxuriant. Tesaturile din in pot da o nota de caldura spatiului.

     Avem colectii exclusiviste de perdele si draperii diafane, cu si fara microbroderii, ce vor aduce eleganta si rafinamentul in casele dumneavoastra.

     Va invitam la showroom pentru a consulta cataloagele noastre cu perdele si draperii de lux pentru apartamente, case, vile, sau pentru orice interior modern  - perdele si draperii pentru cuburi, restaurante sau hoteluri.

Produse Decora Design

Perdele si draperii

Perdele bucatarie

      La Decora Design avem perdele pentru orice bucatarie. Mai mult decat atat, va oferim solutii diverse pentru decorarea ferestrelor in acest spatiu, indiferent de designul pe care l-ati adoptat in amenajarea sa.

     Sistemele romane se pot dovedi a fi o solutie estetica si practica in bucatarii. La fel, rulourile sau pliseele pot acoperi geamurile dumneavoastra oferind, totodata, incaperii un aspect modern si interesant. Pentru un design de interior mai futurist, ori în cazul in care ferestrele sunt mai mari, putem alege si realiza variante la comanda din diferite materiale alaturi de designerul nostru.

     Perdelele pentru bucatarie si draperiile pe care le puteti asorta pot fi puse pe bagheta telescopica, ori specialistii nostri le pot monta pe sine, astfel incat sa fie mai usor de curatat.

 


 

Showroom

showroom_Decora_Design_Perdele_si_Draperii

Peste 10 000 de modele de țesături te așteaptă în showroom-ul nostru. Unde? În centrul Bucureștiului - in Piața Romană. Este ușor să ajungi la Decora Design. Dispunem de locuri de parcare pentru clienții noștri. Vă așteptăm!

Detalii...

Consultanta

Consultanta_Design_Interior_perdele_draperii

Soluții creative, estetice și funcționale de consultanta si proiectare: designerul nostru specializat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de preferințele dumneavoastră, spațiul ce urmează să fie decorat și bugetul disponibil. 

Detalii...

 

 

Colectii

Colectii_perdele_draperii_decora_design

Avem  tot ceea ce vă doriți, ce se potrivește încăperii dumneavoastră și ce e mai nou pe plan internațional. Colecțiile noastre de perdele, draperii, tapet și alte țesături sunt impresionante: la Decora Design vei găsi o avalanșă de culori și modele. De ce să ne credeți pe cuvânt? Vă așteptăm la noi să vă convingeți!

Detalii...

 

 

Gama Economică

perdele_draperii_ieftine_bucuresti
Gama Economică Decora Design vine cu produse de calitate la prețuri accesibile pentru fiecare – perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet, corpuri de iluminat. Ideală pentru cei cu un buget limitat, gama variată de propuneri pe care le avem pentru dumneavoastră vă va ajuta să creați un spațiu ambiental surprinzător cu cheltuieli minime.  

Detalii...

Despre perdele și draperii - estetica frumosului

„Am întâlnit la Decora Design nu doar un business cu produse variate, de o reală calitate, ci și o echipă unită, primitoare, fiecare membru completându-l perfect pe celălalt, astfel încât clienților nu le rămâne de făcut nimic altceva decât să se bucure de produsele Decora și de serviciile complete, realizate cu drag de fiecare membru al echipei în parte.

Profesionalismul cu care tratează orice proiect, tradiția lor pe piața românească și internațională și chiar discreția pe care le-o oferă clienților îi recomandă în orice context ca fiind specialiștii în perdele și draperii.”

Harbert E.

Arhitect colaborator

Profesionalism, promptitudine, flexibilitate

„Când ai nevoie de un anumit serviciu, în permanență ai temerea ca proiectul tău nu este prioritar pentru  compania respectivă și că nu va ieși conform indicațiilor si nevoilor tale.

În colaborarea avută cu Decora Design, am avut încredere pe tot parcursul proiectelor noastre că se lucrează pentru îndeplinirea cerințelor mele. Pot spune cu certitudine că Decora Design este o companie care dă dovadă de profesionalism, promptitudine, flexibilitate și este orientată către nevoia clientului. ”

Cosmin Rotarescu

General Manager – Lloyd’s RSS

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.