Decora Design rămâne alături de iubitorii decorațiunilor interioare în această perioadă dificilă!

Digitalizarea reprezintă un prim pas către schimbare! De astăzi este tot mai ușor să primim sfaturi și idei în timp real de la designeri și arhitecți. Oricât de dificil ar părea acest lucru, la Decora Design aveți ocazia să vă amenajați locuința chiar de ACASĂ. Vă invităm, astfel, să accesați rubrica contact pentru a vă programa la o consiliere video cu unul dintre specialiștii companiei.

Împreună reușim să depășim criza pandemiei!

Am implementat măsuri sporite de siguranță în vederea luptei contra COVID-19, tocmai pentru a crea un loc securizat. În acest sens, o parte a angajaților Decora Design lucrează remote, iar ceilalți utilizează materiale conexe (echipamente compuse din măști, mănuși) pentru a evita riscul îmbolnăvirii. De asemenea, toate suprafețele sunt DEZINFECTATE, iar la intrarea în showroom există produse antibacteriene pentru o protecție suplimentară!

Decora Design asigură sisteme eficiente de comunicare și consiliere!

  • Așa cum am amintit anterior, la Decora Design aveți ocazia să primiți consiliere video pentru a vedea imaginea produselor expuse în showroom-ul nostru. Mai mult, prin intermediul acestei metode reușiți să fiți sfătuiți referitor la armonizarea elementelor principale. Trebuie menționat că beneficiați de toate informațiile necesare, de la descrierea materialelor, a imprimeurilor, până la tehnici de design interior pentru a obține rezultatul dorit!
  • Pentru experiența directă a produselor, oferim posibilitatea unei întâlniri la showroom-ul din Piața Romană. Acolo există produse dezinfectante, iar consilierul cu care urmează să vă întâlniți folosește materiale de protecție. Distanța minimă va fi asigurată între client și angajat, concomitent cu dezinfectarea la interval de o oră a tuturor suprafețelor expuse contactului direct. În showroom vor putea intra cel mult două persoane, tocmai de aceea avem rugămintea să realizați o programare în prealabil.
  • Livrarea produselor marca Decora Design va fi realizată în condiții de maximă siguranță pentru evitarea răspândirii virusului. Așadar, persoanele care se ocupă de această activitate vor lucra dotate cu mănuși, măști de protecție și materiale antibacteriene, precum gel dezinfectant, șervețele umede sau prosoape de unică folosință.

Misiunea noastră principală se rezumă la oferirea unor servicii de o calitate superioară, ținând cont și implementând toate metodele de protecție necesare derulării unei activități longevive. Loialitatea este un concept cheie pe care punem mare accent la Decora Design, motiv pentru care dorim să asigurăm continuitate clienților și furnizorilor companiei.

Vă mulțumim!
Echipa Decora Design