Aboneaza-te la newsletter-ul Decora Design

newsletter-decora-design

Va pregatim informatii noi, reduceri si surprize. Daca vrei sa fii primul care afla de noutatile Decora Design, aboneaza-te la newsletter-ul nostru: www.decoradesign.ro.

Destocari, reduceri ale produselor preferate, de la perdele, draperii, tapet, sine, galerii, covoare si pana la corpuri de iluminat sau interviuri cu specialisti din domeniu, evenimente, tendinte in design interior, TOATE SE REGASESC PE WWW.DECORADESIGN.RO

Decorarea ferestrelor poate fi o arta in sine. Perdelele si draperiile confera un aer nobil fiecarei incaperi. La noi puteti gasi perdelele si draperiile ideale, croite dupa dorintele dumneavoastra, din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si, in acelasi timp, rezistente si usor de intretinut. Decora Design va poate oferi o gama variata de tesaturi, disponibile intr-o paleta bogata de culori si imprimeuri.

Puteti alege materiale care permit patrunderea luminii sau puteti crea o atmosfera intima prin selectarea unor perdele cu imprimeuri mai dense sau chiar opace. Alaturi de noi, veti reusi sa transpuneti personalitatea, gusturile si stilul dumneavoastra de viata in decorarea ferestrelor!

Putem crea iluzii optice de ingustare sau extindere a unei incaperi prin ajustarea perdelelor si draperiilor in functie de fiecare spatiu sau forma a ferestrei. La Decora Design, tinem cont de fiecare detaliu in alegerea acestora: lumina, cromatica, modele de tesaturi, functionalitatea ferestrelor.

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge singuri de transformarea uimitoare a incaperii dumneavoastra cu ajutorul specialistilor Decora Design.