Bulinele care alunga monotonia

By 21/06/2018blog
draperie

Sa recunoastem, bulinele sunt adorabile! Cu siguranta, cei mai multi dintre voi nici nu va imaginati cum este posibil sa le folositi in decorarea casei. Asa ca ne-am informat, ne-am inspirat si iata cateva idei dragute de decoruri cu buline.
Perdelele cu buline sunt o modalitate foarte buna de a adauga o pata de culoare si de a inveseli orice camera. Aceste perdele se potrivesc foarte bine in dormitorul unei fete, dar ele pot fi folosite oriunde doriti pentru a adauga culoare si fantezie.
Tapetul cu buline poate fi folosit pentru a acoperi un perete mare si gol, caruia ii va da un punct de interes. Bulinele pot fi folosite in amenajarea camerei unui copil sau adolescent, a unui loc de joaca sau chiar in amenajarea unui hol.
Bulinele pot fi usor incorporate in opere de arta potrivite pentru oricare camera. Mici accesorii, cum ar fi pernele, sunt o modalitate foarte buna de a incorpora buline in cantitati mai mici. Puteti face propria fata de perna pe care sa pictati buline, sau puteti achizitiona perne de-a gata, in orice culoare doriti.

Intr-o camera mica, tapetul cu buline pus pe unul dintre pereti ar putea arata prea incarcat. Insa, dupa cum puteti vedea, bulinele subtile care decoreaza baia din imaginea de mai jos, nu incarca deloc spatiul. Uneori este greu sa gasim ceva interesant si eficient pentru a decora peretii din baie, iar aceasta este o solutie excelenta!
In cazul in care un perete intreg cu buline vi se pare prea mult, luati in considerare adaugarea lor intr-o cantitate mai mica, cum ar fi un raft sau un element de mobilier, spre exemplu.

polka-dots

Daca dormitorul este un pic cam monoton, incercati sa adaugati un element cu buline, cum ar fi lenjeria de pat.
Chiar si tapitarea unei canapele sau a fotoliilor este o idee buna!
Deci, va simtiti suficient de inspirati pentru a adauga bulinele in decor? Este o modalitate foarte buna de a adauga un pic de fantezie, culoare si veselie!